Ikdienā nesaskaroties ar apdrošināšanas jautājumiem, apdrošināšanas pakalpojuma atrašana var būt  sarežģīta un laikietilpīga. Vēl komplicētāka var būt atlīdzības saņemšanas procedūra, iestājoties apdrošināšanas gadījumam.

Apdrošināšanas brokeris būtībā ir klienta advokāts jebkurā apdrošināšanas jautājumā, neatkarīgi no apdrošināšanas sabiedrībām pārstāvot vienīgi klienta intereses. 

Apdrošināšanas brokeru pakalpojumi pieejami gan juridiskām, gan fiziskām personām. 

Ko var iegūt tikai sadarbībā ar brokeri:

SALĪDZINĀŠANA 
Apdrošināšanas brokeris pārzina apdrošināšanas sabiedrību piedāvājumus, salīdzina apdrošināšanas piedāvājumus un iesaka izdevīgāko apdrošināšanas piedāvājumu.

IZDEVĪGUMS 
Iegādājoties apdrošināšanu kopā ar brokeri, vairumā gadījumu apdrošināšanas segums ir plašāks nekā standarta apdrošinātāju piedāvājumos. Turklāt klienta rīcībā vienmēr būs optimāla cena par atbilstošāko apdrošināšanas segumu. 

IETAUPĪTS LAIKS 
Mūsu komandai apdrošināšanas darījumi ir ikdiena un profesionālā specialitāte, nodrošinot klientiem ātru rezultātu gan individuāli piemērotākā apdrošināšanas piedāvājumu atlasē, gan jebkurā citā apdrošināšanas jautājumā.

PAĻĀVĪBA 
Apdrošināšanas brokera pakalpojums vairumā gadījumu iekļauj arī apdrošināšanas gadījumu noregulēšanu. Tā ir garantija, ka apdrošināšanas brokeris ar atbildību izturēsies pret ieteikto risinājumu.

DROŠĪBA PAR IZVĒLI 
Vienmēr izskaidrojam saviem klientiem neskaidros jautājumus. Palīdzam arī novērtēt riskus un esam kopā ar klientu apdrošināšanas līguma sagatavošanā. 

ĒRTI UN VIENKĀRŠI 
Esam ātri un mūsdienīgi – vienreiz aizpildiet pieteikuma formu mūsu mājaslapā un jau tuvākajā laikā ar Jums sazināsimies.


Par UNIBROKKER

UNIBROKKER apdrošināšanas tirgū darbojas kopš 2003.gada. Šajā laikā esam auguši, izveidojuši spēcīgu un zinošu profesionāļu komandu, un tas ļāvis kļūt par vieniem no vadošajiem brokeriem Latvijā. Vidēji gadā noslēdzam vairāk kā deviņus tūkstošus apdrošināšanas polišu.

Atradīsim izdevīgāko piedāvājumu katram klientam un atrisināsim pat sarežģītāko apdrošināšanas nepieciešamību. Esam uzkrājuši milzīgu pieredzi riska izvietošanā un apdrošināšanas gadījumu noregulēšanā. Pārsvarā strādājam ar juridiskām personām transporta, darbinieku, īpašuma un civiltiesiskās atbildības jomās.  

Zinām, cik  biznesā ir svarīga drošība un pārliecība par rītdienu. Regulāri papildinām zināšanas un sekojam līdzi nozares attīstībai, lai nodrošinātu savu klientu interešu pārstāvību katrā apdrošināšanas jautājumā. 

UNIBROKKER vienmēr pārstāv savu klientu intereses un sadarbojas ar partneriem, ievērojot pieņemtos labas prakses principus un apdrošināšanas brokeru ētikas kodeksu. 

Apdrošināšanas brokeru darbību uzrauga Latvijas Banka.  

UNIBROKKER ir Latvijas Apdrošināšanas brokeru asociācijas biedrs.   

Apdrošināšanas brokeru reģistrā esam reģistrēti 2005.gada 29.martā, licences Nr. 06.09.02/32.  

 

 

Ja radušies papildu jautājumi, sazinieties ar mūsu profesionālajiem apdrošināšanas brokeriem un atbildēsim Jums iespējami drīz.

Sazinies ar mums

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • * — Obligāti aizpildāmie lauki
  • Apdrošinies gudrāk!

    Sazinies ar mums