Apdrošināšanas brokeris palīdzēs izvēlēties izdevīgāko apdrošināšanu (video)
Lasīt vairāk

Priekšrocības izvēloties mūs kā partnerus apdrošināšanā

Ietaupām laiku

Mūsu profesionālā komanda spēs panākt optimālāko rezultātu visīsākajā laikā. Esam vienmēr sasniedzami un ātri reaģējam uz klientu vajadzībām.

Ietaupām naudu

No plašā apdrošināšanas kompāniju un piedāvājumu klāsta piemeklēsim tieši Jums visatbilstošāko un izdevīgāko apdrošināšanas polisi.

Garantējam atlīdzības

Mūsu mērķis ir atrisināt katru apdrošināšanas gadījumu ar minimālu klienta iesaisti procesā. Atlīdzība mūsu klientiem tiek izmaksāta 98% gadījumu.

Par UNIBORKKER

UNIBROKKER darbojas apdrošināšanas tirgū kopš 2003. gada. Šo gadu gaitā esam auguši, izveidojuši spēcīgu un profesionālu komandu, kas ļāvis mums kļūt par vieniem no vadošajiem brokeriem Latvijā. Pateicoties mūsu pieredzei, radīsim labāko risinājumu ikvienam klientam un tiksim galā pat ar vissarežģītākajiem apdrošināšanas gadījumiem.

Regulāri mācāmies un ceļam savu profesionālo kvalifikāciju un esam zinoši mūsu jomas aktualitātēs. Mēs zinām, cik svarīga biznesā ir drošība un pārliecība par rītdienu, tādēļ aktīvi darbojamies, lai to nodrošinātu.

Uzzini vairāk
14 profesionāļu komanda
21 gadu brokeru vidējā darba pieredze nozarē
11292 noslēgtas polises 2022.gadā
4088257 parakstītās apdrošināšanas prēmijas 2022.gadā

Sadarbības partneri

UIB NORDIC AB
bta
ergo
compensa
seb
ban
Gjensidige
Balta
if

Sadarbības partneri par mums

“SEB: sadarbības process ir veiksmīgs. Mūsu savstarpējā komunikācija ir aktīva un efektīva. UNIBROKKER darbinieki ir zinoši, informēti un saprotoši, tai pašā laikā vienmēr aizstāv klientu intereses. Kopā esam spējuši nodršināt uzlabotus, individuālus klientu vajadzībām pielāgotus apdrošināšanas risinājumus, ņemot vērā klientu prasības un iespējas"
SEB AS Latvijas filiāle
"Balta: UNIBROKKER ir pierādījuši sevi, kā korektu sadarbības partneri, līgumsaistības tiek pildīts precīzi un atbilstoši noslēgtajam līgumam. Brokeris ir arpliecinājis sevi, kā augsti profesionālu un drošu sadarbības partneri, kas piemēro profesionālu pieeju klienta individuālajām vēlmēm un spēj operatīvi reaģēt uz situāciju."
AAS Balta
"Gjensidige Baltic: Esam pilnvarojuši UNIBROKKER izdot visa veida sadarbības līgumus un veikt prēmiju iekasēšanu. Esošo sadarbību varam raksturot kā pozitīvu."
ADB Gjensidige
"BTA: savstarpējās sadarbības laikā UNIBROKKER sevi pierādījuši kā augsta līmeņa profesionāļi, kopīgi izstrādājot un veiksmīgi realizējot dažādus pārdošanas veicināšanas projektus."
AAS BTA Baltic Insurance Company
"ERGO: UNIBROKKER sevi ir pierādījuši, kā profesionālus apdrošināšanas brokerus dažādos apdrošināšanas veidos un uzticamus sadarbības partnerus."
ERGO Insurance SE Latvijas filiāle
"Compensa: Raksturojam UNIBROKKER kā savā darbībā profesionālu brokeru kompāniju, kas labi pārzina Latvijas veselības apdrošināšanas tirgus specifiku, klientu vajadzības un apdrošinātāju produktus un noteikumus. Mūsu kopīgie klienti ir saņēmuši visu nepieciešamo atbalstu un iespējamo palīdzību no UNIBROKKER darbiniekiem. Sadarbība bijusi pietiekami atklāta un caurspīdīga."
Compensa Vienna Insurance Group ADB Latvijas filiāle

Apdrošinies gudrāk!

Sazinies ar mums